GoExpo: OutdoorExpo

15.–17.3.2019 Messukeskus Helsinki

GoExposta on muodostunut Suomen suurin outdoorväen ja sporttaajien messutapahtuma. Tapahtumakokonaisuus koostuu seuraavista kohdennetuista alatapahtumista;  Fillari-, Outdoor-, Golf-, Sport- Kuva & Kamera- ja Helsinki Horse Fair -messuista. GoExpo toimii markkinoinnin kattokärkenä ja kunkin harrastelajin ydinkohderyhmää lähestytään tapahtumabrändillä.

Tämä tapahtumarakenne voi kuulostaa melkoisen sekavalta “jokaiselle jotakin -hybridiltä”, mutta me olemme harjoitelleet tätä jo vuosia, ja konsepti toimii aidosti. Me voimme luvata tuotteellesi ja palvelullesi aidosti uutta harrastajapotentiaalia. Mukana olevat tapahtumat syöttävät toisilleen uusia harrastajia.

Vuonna 2018 GoExpossa vieraili 37 000 messuvierasta.

 

Tutustu ja tule mukaan:
Tapahtuman tuoteryhmät:

Yleisömarkkinointi ja tiedotus

Uutta tulossa:

 
Kevään 2019 OutdoorExpo on jälleen täynnä paljon uutta, mielenkiintoista ja ajankohtaista ohjelmaa! Lisätietoja myöhemmin.

Asiakkaitamme:

Pelkkä näyttelytila:

Brändiosasto 65 € / m². Vähittäismyynti ei ole sallittu.

Myyntiosasto 95 € / m².

Pienin vuokrattava näyttelytila on 4 m². Pelkkään näyttelytilan paikanvuokraan ei sisälly osaston seinärakenteita, sähköjä tai kalusteita.

HUOM!

  • Yhdellä osastolla voi olla useampia yrityksiä, ns. yhteisosastolla. Yhteisosastoissa paikanvuokra laskutetaan yhdellä laskulla (päänäytteilleasettajalta).
  • Näkyvyys- ja ympäristömaksu 100 € /yritys lisätään hintaan
  • Laskutuslisä 20 €/lasku

Laskutuslisä peritään, jos yrityksen yhteystietoja muutetaan tai yhteisosaston paikanvuokralasku jaetaan useamman yrityksen kesken.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Viivästyskorko on 16 %.

 

Uusi eMessukeskus-verkkopalvelu helpottaa työtäsi. Palvelusta saat parilla klikkauksella kustannusarviot tarvitsemillesi palveluille. Sieltä löydät kaiken tarvittavan tapahtumaa koskevan tiedon.