GoExpo: OutdoorExpo

28.2–1.3.2020 Messukeskus Helsinki

GoExposta on muodostunut Suomen suurin outdoorväen ja aktiivisten ulkoilijoiden tärkein messutapahtuma. Viikonloppu koostuu seuraavista kohdennetuista alatapahtumista;  Fillari-, Outdoor-, Golf-, Sport- Kuva&Ääni- ja Helsinki Horse Fair -messuista. GoExpo toimii markkinoinnin kattokärkenä ja kunkin harrastelajin ydinkohderyhmiä lähestytään omalla kohdistetulla markkinoinnilla.

Tämä tapahtumarakenne voi kuulostaa melkoisen sekavalta “jokaiselle jotakin -hybridiltä”, mutta me olemme harjoitelleet tätä jo vuosia, ja konsepti toimii aidosti. Me voimme luvata tuotteellesi ja palvelullesi aidosti uutta harrastajapotentiaalia. Mukana olevat tapahtumat syöttävät toisilleen uusia harrastajia.

Keväällä 2019 GoExpossa vieraili 44 128 messuvierasta, jossa kasvua edelliseen vuoteen oli yli 7 500 asiakkaan verran.

Tutustu ja tule mukaan:
Tapahtuman tuoteryhmät:

Yleisömarkkinointi ja tiedotus

Uutta tulossa:

Kevään 2020 OutdoorExpo on jälleen täynnä paljon uutta, mielenkiintoista ja ajankohtaista ohjelmaa ja uutena lajina messuilla esiintyy Sukellus! Lisätietoja myöhemmin.

Asiakkaitamme:

Pelkkä näyttelytila:

Brändiosasto 67 € / m². Vähittäismyynti ei ole sallittu.

Myyntiosasto 97 € / m².

Pienin vuokrattava näyttelytila on 4 m². Pelkkään näyttelytilan paikanvuokraan ei sisälly osaston seinärakenteita, sähköjä tai kalusteita.

HUOM!

  • Yhdellä osastolla voi olla useampia yrityksiä, ns. yhteisosastolla. Yhteisosastoissa paikanvuokra laskutetaan yhdellä laskulla (päänäytteilleasettajalta).
  • Näkyvyys- ja ympäristömaksu 120 € /yritys lisätään hintaan
  • Laskutuslisä 20 €/lasku

Laskutuslisä peritään, jos yrityksen yhteystietoja muutetaan tai yhteisosaston paikanvuokralasku jaetaan useamman yrityksen kesken.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Viivästyskorko on 16 %.

 

Uusi eMessukeskus-verkkopalvelu helpottaa työtäsi. Palvelusta saat parilla klikkauksella kustannusarviot tarvitsemillesi palveluille. Sieltä löydät kaiken tarvittavan tapahtumaa koskevan tiedon.