GoExpo: OutdoorExpo

15.–17.3.2019 Messukeskus Helsinki

GoExposta on muodostunut Suomen suurin outdoorväen ja sporttaajien messutapahtuma. Tapahtumakokonaisuus koostuu seuyraavista kohdennetuista alatapahtumista;  Fillari-, Outdoor-, Golf-, Sport- Kuva & Kamera- ja Helsinki Horse Fair-messuista. GoExpo toimii markkinoinnin kattokärkenä ja harrastelajin ydin kohderyhmää lähetestytään tapahtumabrändillä.

Yllä kuvattu tapahtumarakenne voi kuulostaa melkoisen sekavalta jokaiselle jotakin hybridiltä, mutta olemme treenanneet tätä jo vuosia ja konsepti toimii aidosti. Me voimme luvata tuotteellesi ja palvelullesi aidosti uutta harrastajapotentiaalia. Mukana olevat tapahtuma syöttävät toisilleen uusia harrastajia.

Vuonna 2018 GoExpossa vieraili 37 000 messuvierasta.

 

Tutustu ja tule mukaan!

Taustatiedot

Yleisömarkkinointi ja tiedotus

Uusi eMessukeskus-verkkopalvelu helpottaa työtäsi. Palvelusta saat parilla klikkauksella kustannusarviot tarvitsemillesi palveluille. Sieltä löydät kaiken tarvittavan tapahtumaa koskevan tiedon.

Hinnasto

Pelkkä näyttelytila:

Brändiosasto 65 € / m². Vähittäismyynti ei ole sallittu.

Myyntiosasto 95 € / m².

Pienin vuokrattava näyttelytila on 4 m². Pelkkään näyttelytilan paikanvuokraan ei sisälly osaston seinärakenteita, sähköjä tai kalusteita.

HUOM!

  • Yhdellä osastolla voi olla useampia yrityksiä, ns. yhteisosastolla. Yhteisosastoissa paikanvuokra laskutetaan yhdellä laskulla (päänäytteilleasettajalta).
  • Näkyvyys- ja ympäristömaksu 100 € /yritys lisätään hintaan
  • Laskutuslisä 20 €/lasku

Laskutuslisä peritään, jos yrityksen yhteystietoja muutetaan tai yhteisosaston paikanvuokralasku jaetaan useamman yrityksen kesken.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Viivästyskorko on 16 %.