GoExpo: OutdoorExpo

4.3.–6.3.2022 Messukeskus Helsinki

GoExposta on muodostunut Suomen suurin outdoorväen ja aktiivisten ulkoilijoiden tärkein messutapahtuma. Viikonloppu koostuu seuraavista kohdennetuista alatapahtumista;  Fillari-, Outdoor-, Golf- ja Kuva & Ääni -messuista. GoExpo toimii markkinoinnin kattokärkenä ja kunkin harrastelajin ydinkohderyhmiä lähestytään omalla kohdistetulla markkinoinnilla.

Tämä tapahtumarakenne voi kuulostaa melkoisen sekavalta “jokaiselle jotakin -hybridiltä”, mutta me olemme harjoitelleet tätä jo vuosia, ja konsepti toimii aidosti. Me voimme luvata tuotteellesi ja palvelullesi aidosti uutta harrastajapotentiaalia. Mukana olevat tapahtumat syöttävät toisilleen uusia harrastajia.

Keväällä 2020 GoExpossa vieraili lähes 40 000 messuvierasta.

Tutustu ja tule mukaan:

Tutustu uuteen Leirinuotiolla konseptiin ja tule mukaan!

Tapahtuman tuoteryhmät:

Yleisömarkkinointi ja tiedotus

Uutta tulossa:

Kevään 2022 OutdoorExpo tarjoaa jälleen täynnä paljon uutta, mielenkiintoista ja ajankohtaista ohjelmaa. Toista kertaa messujen lajina esiintyy Sukellus! Lisätietoja myöhemmin.

Hinnasto:

Pelkkä näyttelytila:

Brändiosasto 69 € / m². Vähittäismyynti ei ole sallittu.

Myyntiosasto 99 € / m².

Pienin vuokrattava näyttelytila on 4 m². Pelkkään näyttelytilan paikanvuokraan ei sisälly osaston seinärakenteita, sähköjä tai kalusteita.

HUOM!

  • Yhdellä osastolla voi olla useampia yrityksiä, ns. yhteisosastolla. Yhteisosastoissa paikanvuokra laskutetaan yhdellä laskulla (päänäytteilleasettajalta).
  • Näkyvyys- ja ympäristömaksu 130 € /yritys lisätään hintaan
  • Laskutuslisä 20 €/lasku

Laskutuslisä peritään, jos yrityksen yhteystietoja muutetaan tai yhteisosaston paikanvuokralasku jaetaan useamman yrityksen kesken.

Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Viivästyskorko on 16 %.

 

Uusi eMessukeskus-verkkopalvelu helpottaa työtäsi. Palvelusta saat parilla klikkauksella kustannusarviot tarvitsemillesi palveluille. Sieltä löydät kaiken tarvittavan tapahtumaa koskevan tiedon.