Kuvaa ja Ääntä kaikille!

Kuva & Ääni

4.3.–6.3.2022 Messukeskus Helsinki

Kuva & Ääni on kävijämäärältään pohjoismaiden suurin kuvan ja äänen tapahtuma,  joka laajenee keväällä 2022  sisällöntuotantoon ja pelaamiseen. Messut järjestetään samaan aikaan  GoExpo-tapahtuman kanssa.  Tämä takaa, että ammattilaisten ja aktiiviharrastajien lisäksi messuilla vierailee myös uutta asiakaskuntaa, joille kuva ja ääni sekä näiden yhdistäminen uudella, luovalla tavalla on olennainen osa harrastusta. Messuille tuleekin tuhatmäärin aktiivisia ulkoilmaihmisiä, jotka tallentavat ja jakavat elämyksiään sekä muistojaan enemmän kuin koskaan.

Huom! Keväällä 2022 Kuva & Ääni siirtyy alakerran päähalliin 6 Outdooralueen viereen. Näin tavoitamme aikaisempaakin laajemman asiakaskunnan ja Kuva & Äänen liittyy luontevasti myös muiden tapahtumien sisältöön.

Keväällä 2020 GoExpossa vieraili miltei 40 000 messuvierasta.

Messuilla järjestetään ammattipäivä perjantaina 4.3.2022. Näytteilleasettajana voit kutsua asiakkaasi tilaisuuteen veloituksetta. Tilaisuus on suunnattu kuvaa ja ääntä työssään käyttäville, suunnittelijoille, Av-ammattilaisille, jälleenmyyjille, graafisen alan toimijoille ja oikeastaan kaikille sisällöntuottajille. Keväällä 2020  ammattilaisaikana messuilla vieraili ennätysmäärä, 1 236 asiakasta.

Liity Messuklubiin!

Messuklubin jäsenenä saat ennakkotietoa Kuva & Äänen sisällöstä ja tarjonnasta, kuten ohjelmasta, esiintyjistä, kilpailuista, rahanarvoisista eduista ja mukana olevista yrityksistä. Liity Klubiin messukeskuksen sivuilta!

Tutustu ja tule mukaan:

Osallistumisehdot ja valmiit osastoratkaisut

Tapahtuman tuoteryhmät:

valo- ja videokuvaus · kamerat ja varusteet · tietotekniikka· valokuvanäyttelyt · luennot· kuvatuotteet ja tulostus· kuvan ja videon käsittely · tubetus· some · mobiilikuvaus· äänitys ja äänenkäsittelyt· äänen ja kuvan julkaisu · podcastit · streemaus · pelit ja pelaaminen · sisällöntuotanto

Näytteilleasettajaksi

Yleisömarkkinointi ja tiedotus

Uutta tulossa:

Keväällä 2022 Kuva & Ääni laajenee edelleen sisällöntuotantoon ja pelaamiseen.

Lisätiedot, ideat ja yhteistyöehdotukset: marko.sormunen@7t.fi

Hinnasto:

Osallistumisehdot ja valmiit paketit

Kysy lisää muista vaihtoehdoista ja räätälöidyistä myynti & näkyvyyspaketeista messukeskuksessa ja sen ulkoalueella. marko.sormunen@7t.fi