Tampereen Kirjamessut – Kirjafestarit

27.-28.11.2021

Tampereen Kirjamessut – Kirjafestarit on aito kirjailijoiden, kustantajien sekä kulttuurin ystävien messu-, festivaali- ja pikkujoulutapahtuma. Festarit jalkautuvat Tampere-talon lisäksi kävelyetäisyydellä sijaitseville klubeille, teattereihin, kirjastoihin sekä ravintoloihin. Tapahtumassa nautitaan kirjallisuuden antimista, kuunnellaan luentoja ja katsellaan näyttelyitä.

Ensi vuoden tapahtumaan sopii mukaan noin 100 näytteilleasettajaa ja reilut 250 ohjelmanumeroa, jotka ovat kirjailijahaastatteluja, palkintojen jakoja, runoutta, musiikkia, näyttelyitä ja keskusteluja ajankohtaisista aiheista.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampere-talo Oy ja Sevent Oy ja sen Pääyhteistyökumppanina on Aamulehti.

Kirjafestarien etkot jo syksyllä 2020!

Tampere-talo järjestää jo 2020 marraskuussa Tampereen kirjaviikon.  Kirjaviikko on turvallinen yksittäisten kirjallisuusaiheisten maksullisten ja maksuttomien pienempien tapahtumien viikko, joka pohjustaa Tampereen kirjamessut – Kirjafestarit 2021 -tapahtumaa.

Katso tapahtumat ja osta liput osoitteesta www.kirjafestarit.fi.

Tutustu ja tule mukaan:

Tampereen Kirjamessut – Kirjafestareiden päätapahtuma pidetään Tampere-talossa. Lisätietoa Tampere-talosta ja tarjonnasta löydät täältä!

Näytteilleasettajksi Kirjafestareille?  Ota yhteyttä jo tänään, sillä syksyn 2021 Näyttelytiloista on varattuna jo yli 70 %

Lisätietoja: www.kirjafestarit.fi 

 

Hinnasto:

Näyttelytilan hinta on 75,00 eur / m2. Olemme miettineet muutamaan valmiin osastoratkaisun. Katso paketit ja hinnat  täältä!

Kaikkiin osallistumispaketteihin lisätään 50,00 eur rekisteröintimaksu ja voimassa oleva alv.

Teemme myös mielellämme räätälöidyn paketin tarpeidenne mukaan. Kysy lisää! marko.sormunen@7t.fi, +358 (0)40 567 0988