Kansallispuistot tutuiksi

Uutta: Kansallispuistot tutuiksi facebook-ryhmä

Kansallispuistot tutuiksi yksi Suomen suurimmista julkisista retkeilyyn keskittyvistä somekanavista. Ryhmän päätavoite on tuoda ympäri maata sijoittuneet kansallispuistomme osaksi meidän jokaisen arkea ja vapaa-aikaa. Ryhmässä on tällä hetkellä LÄHES 135 000 jäsentä.

Ryhmässä retkeilijät kommunikoivat kuvaavat kuvin ja videoin retkeilykokemuksistaan – eli noista onnistuneista ja myös niitä himpun poskelleen menneitä reissuistaan. Ryhmästä kuluttajat hakevat myös tietoa varusteiden valintaan ja etenkin varusteiden toimivuuteen eri tilanteissa.

Haluamme tarjota yrityksille, ja myös muille arvolisäverotunnisteen omaaville entiteeteille, mahdollisuuden esitellä elämää ulkona helpottavia tuotteita ja palveluita yhteisöllemme. Näemme kaupallisella markkinointiviestinnällä tärkeän tiedonvälitysroolin perinteisen uutismedian välittämän informaation täydentäjänä.

Kansallispuistot tutuksi-ryhmä on syntynyt jäsentensä rakaudesta luontoon – ryhmä sisältää vahvan eettisen arvolatauman.Sen yhteistyökumppaneiksi sopivat sielultaan puhtaat, arvopohjaltaan kestävän liiketoimintamallin sisäistäneet oikeushenkilöt. Muun kaltaiset voisivat pilata retkestä unelmoivan aamun, illan tai ne parhaast pannukahvit metsän siimeksessä…

 

Tutustu ja tule mukaan:

Lisätietoja voit ladata tästä.

Tilastotietoja kohderyhmästämme

Ryhmän kasvukäyrä

Ajankohtaisia sisältöaiheita

Uutta tulossa:

Goexpo ja Riihimäen Erämessut nuku yö ulkona.

Hinnasto:

Peruskampanjat alkaen 500 € .

Hintoihin lisätään Alv 24. %.

Laskutamme mediahinnan ennen kampanjan alkua.

Sopimusehdot.