Uutta: Kansallispuistot tutuiksi facebook-ryhmä

Haluamme tarjota yrityksille, ja myös muille arvolisäverotunnisteen omaaville entiteeteille, mahdollisuuden esitellä elämää ulkona helpottavia tuotteita ja palveluita yhteisöllemme. Näemme kaupallisella markkinointiviestinnällä tärkeän tiedonvälitysroolin perinteisen uutismedian välittämän informaation täydentäjänä.

Kansallispuistot tutuksi-ryhmä on syntynyt jäsentensä rakaudesta luontoon – ryhmä sisältää vahvan eettisen arvolatauman.Sen yhteistyökumppaneiksi sopivat sielultaan puhtaat, arvopohjaltaan kestävän liiketoimintamallin sisäistäneet oikeushenkilöt. Muun kaltaiset voisivat pilata retkestä unelmoivan aamun, illan tai ne parhaast pannukahvit metsän siimeksessä…

Tutustu ja tule mukaan:

Ryhmässä retkeilijät kommunikoivat kuvin ja videoin retkeilykokemuksistaan – eli noista onnistuneista ja myös niitä himpun poskelleen menneitä reissuistaan. Ryhmästä kuluttajat hakevat myös tietoa varusteiden valintaan ja etenkin varusteiden toimivuuteen eri tilanteissa.

Tilastotietoja kohderyhmästämme löydät tästä.

Uutta tulossa:

Kansallispuistot tutuiksi yksi Suomen suurimmista julkisista retkeilyyn keskittyvistä somekanavista. Ryhmän päätavoite on tuoda ympäri maata sijoittuneet kansallispuistomme osaksi meidän jokaisen arkea ja vapaa-aikaa. Ryhmässä on tällä hetkellä YLI 140 000 jäsentä. Ryhmän jäsenmäärä kasvaa siis vinhaa vauhtia. Julkaisemme pian tarkempaa taustatietoa facebook-ryhmän koostumuksesta.

Hinnasto:

Peruskampanjat alkaen 500 € .

Hintoihin lisätään Alv 24. %.

Laskutamme mediahinnan ennen kampanjan alkua.

Sopimusehdot.